Zonnepanelen

Stralende keuzes voor een zonnige toekomst! We kiezen alleen voor het beste en daarom installeren we Jinko en REC zonnepanelen. Deze topmerken staan bekend om hun hoge kwaliteit,  betrouwbaarheid en langdurig hoge prestaties. Laat de zon schijnen en geniet van de vele voordelen.

REC zonnepanelen: hét symbool van Noorse kwaliteit en duurzaamheid! Al meer dan 25 jaar levert dit Noorse bedrijf topkwaliteit zonnepanelen die niet alleen loodvrij zijn, maar ook geproduceerd worden met de hoogste ethische normen. Dankzij de productie van silicium in Noorwegen, kunnen we met zekerheid zeggen dat er geen dwangarbeid aan te pas komt bij het maken van deze panelen. Kiezen voor REC betekent kiezen voor betrouwbaarheid en duurzaamheid.

 

Jinko is de grootste zonnepaneel fabrikant ter wereld. Wij gebruiken al jaren hun premium zwarte zonnepanelen, die steeds verder doorontwikkeld worden. Deze zonnepanelen houden +- 90% rendement na 25 jaar.

Omvormers

Er is volop keuze aan omvormers, elk met hun unieke pluspunten. Wij bieden:

  • Micro omvormers van de topmerken APsystems en Enphase. Hun kracht? Geen omvormer binnen, schaduw heeft geen systeemeffect en u geniet van gedetailleerd inzicht in de opbrengst per zonnepaneel.
  • Optimizers met omvormer van SolarEdge. Net als bij micro omvormers heeft schaduw geen systeem effecten en heb je inzicht in de opbrengst per zonnepaneel. Hun troef? SolarEdge heeft accu en laadpaal producten die naadloos aansluiten bij de omvormer.
  • Als het mogelijk is dan gaan we voor eenvoud met een string omvormer van Solis. Dit is vaak de goedkoopste & meest stabiele oplossing. De elektronica hangt namelijk droog binnen.