Onze certificeringen

Het installeren van zonnepanelen moet zorgvuldig gebeuren. Er zijn normen waar iedere installateur zich aan moet houden.
Natuurlijk Zonnepanelen heeft de volgende relevante certificeringen:

Solar Specialist

Solar-Specialist bestaat uit Solar-Allround en Solar-Design. Doel is om kwalitatief goede systemen te ontwerpen en te adviseren op het gebied van zonnestroomsystemen. Zie het Solar-Register voor het certificaat.

VCAVOL

VCA VOL

Iedere installateur die in de bouw werkt moet een VCA certificaat hebben. Het VCA VOL certificaat is voor leidinggevenden in de bouw. Natuurlijk Zonnepanelen is VCA VOL gecertificeerd.

SolarEdge

SolarEdge

SolarEdge is een leverancier van betrouwbare omvormers en optimizers. Natuurlijk Zonnepanelen is Basic, Advanced, Praktijk en Home Batterij 400V gecertificeerd.

REC Certified Solar Professional

REC Certified

REC is een fabrikant van zeer hoogwaardige zonnepanelen. Het hoofdkantoor bevindt zich in Noorwegen, in Nederland zit REC in Nieuwegein en de productie vindt plaats in Singapore. Het meest in het oog springend is de vermogens garantie van >92% na 25 jaar.

Passive House Designer

Passive House Designer

Passive House is een internationaal instituut dat focust op het verminderen van de warmtevraag door betere isolatie, luchtdichtheid en ventilatie. Bij Passive House Designer word je opgeleid tot ontwerper van passieve huizen. Alles over isolatie, koudebruggen, balansventilatie en hernieuwbare energie (zonnepanelen) wordt zeer gedetailleerd behandeld. Zie het Passive House register voor het certificaat.

Logo SMA

SMA Core1

Gecertificeerd door SMA om met behoud van garantie printplaten te vervangen in de 50 kW SMA Core1 omvormers. Zie SMA certificering Pieter Poorthuis voor het certificaat.

SolarEdge hub

SolarEdge

SolarEdge heeft naast omvormers ook accu’s. Deze SolarEdge 48V LFP accu’s zijn veilig en sluiten perfect aan op de SolarEdge omvormer. Zie SolarEdge battery certificate voor onze certificering.

KSTAR omvormer met batterij

KSTAR

KSTAR is een bedrijf dat al sinds 1993 accu’s fabriceert. Ze zijn OEM fabrikant voor meerdere bekende accu merken. KSTAR heeft ook een eigen lijn, waarbij de omvormer en de veilige LFP batterijen een mooie combinatie vormen. Zie hier voor het certificaat.