Easee Charge

 Heb je een lader nodig voor je elektrische auto? De Easee Charge Lite is een slimme en veilige 11kW lader voor elektrische auto’s voor thuis. Dynamisch load balancing, laden met zonnestroom, koppelen aan een laadpas: alles zit er standaard in.

De Easee laders zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en hebben geen extra bescherming nodig tegen zon, sneeuw, wind of regen. Met IP54-certificering, 11 sensoren en intelligente temperatuurmeting houdt de ev-lader jou en je huis altijd veilig.

Een Easee lader komt met 5 jaar fabrieksgarantie.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Easee charge

Kosten

Een installatie kost €1950 incl BTW. Dit is inclusief load balancing via de slimme meter, een eenvoudig kabeltraject, de lader op de gevel bevestigd, uitbreiding van een geschikte groepenkast en een laadkabel.
Meerwerk voor het vernieuwen van een groepenkast, een complexer kabeltraject of een aparte paal pakken we tegen meerkosten op.

Easee app

Easee app

Met de Easee App heb je altijd volledige controle over je laders, of je nu thuis bent of onderweg. De Easee lader is altijd aangesloten, omdat het Wifi en Bluetooth ondersteunt en bovendien wordt geleverd met ingebouwde eSIM. Je kunt de status van de lader controleren, het laadvermogen aanpassen, laadsessies inplannen, en nog veel meer.