Onze dienstverlening

Wij installeren zonnepanelen bij particulieren en bedrijven, op platte daken en op schuine daken.

Als we een aanvraag voor zonnepanelen krijgen, dan komen we altijd persoonlijk langs. We bespreken de wensen en mogelijkheden zodat we een goede offerte kunnen maken. Als je akkoord bent met de offerte dan plannen we het werk in. Meestal kunnen we daarna binnen drie weken starten. Vervolgens bereiden we al het materiaal voor in onze loods, zodat we op locatie bij een particulier dak meestal in een dag klaar zijn.

We werken altijd met Tier 1 zonnepanelen. Dit zijn zonnepanelen van leveranciers die al vele jaren grote hoeveelheden betrouwbare zonnepanelen leveren.

Bij zonnepanelen hoort ook een omvormer. We werken met de volgende omvormers:

1) Growatt levert zeer betrouwbare string omvormers. Deze zijn vooral geschikt voor daken met weinig tot geen schaduw.
2) SolarEdge levert omvormers en power optimizers.  De omvormers van SolarEdge gaan erg goed om moet schaduw.
3) APsystems levert micro omvormers die onder de zonnepanelen worden geplaatst. Er hoeft dus geen omvormer meer in huis worden opgehangen. De micro omvormers van APSystems gaan ook erg goed om met schaduw.

Advies

Heeft u vragen over verduurzaming? Onze focus ligt op het leggen van zonnepanelen, maar onze ervaring is breder. Wij kunnen u ook helpen met advies voor isolatie en ventilatie.

Installatie

We leveren en installeren zonnepanelen en thuis accu’s. Waar nodig passen we je meterkast aan. Alles wordt gecertificeerd geïnstalleerd.

Onderhoud en vervanging

Zijn uw zonnepanelen of delen van uw installatie aan vervanging toe? Onderhoud hoort bij onze dienstverlening.