Auto laadpaal 

Met Easee Home

Auto laadpalen zijn een uitstekende oplossing voor particulieren die hun elektrische auto thuis willen opladen. Met een laadpaal bespaart u tijd en geld, omdat u niet hoeft te wachten tot uw auto is opgeladen bij een openbare laadpaal. Bovendien is het opladen thuis vaak goedkoper dan opladen bij een openbare laadpaal.

1. Easee Home

2. Gratis app

3. Gebruik eigen opwek

4. Verschillende kleuren

Easee Home

Easee Home

Easee is een toonaangevend merk op het gebied van elektrisch laden en biedt een breed scala aan producten voor zowel particulieren als bedrijven. Een aantal positieve punten van Easee zijn:

Easee biedt een gratis app waarmee u de status van de laadpaal kunt volgen en instellingen kunt aanpassen.
Met slim laden wordt de laadpaal aangepast aan het energieverbruik in uw huishouden en wordt de laadpaal alleen gebruikt als er voldoende energie beschikbaar is.
Easee laadpalen zijn gebouwd met hoogwaardige materialen en zijn ontworpen voor een lange levensduur.
U kunt in de toekomst tot 3 Easee Home laadpalen op 1 installatie aansluiten, zonder extra kabels naar de groepenkast te trekken.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en gebruiksvriendelijke laadpaal voor thuis, dan is Easee een uitstekende keuze. Wij installeren deze laadpalen voor u, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de installatie. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en producten.